Ortaokul Müdürümüzün Mesajı

Hasan KAYACAN

Büyük Başarı Koleji Ortaokul Müdürü

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz, Kıymetli Öğretmenlerimiz,

1987 yılında “Bizimle Başlamak Başarmaktır.” misyonu ile temelleri atılan okulumuz Büyük Başarı Koleji, kuruluşunda belirlenen temel ilkelerinden ödün vermeden yıllardır eğitim yolculuğuna devam ediyor. Bu yolculukta bizlerin en büyük destekçisi olan siz değerli velilerimizden, öğrencilerimizden ve öğretmenlerimizden aldığımız güç ile her eğitim öğretim yılında birçok ilke ve başarıya imza atıyoruz. Öğrencilerimizi sadece akademik başarı ile değil milli, manevi, ahlaki değerlere sahip vatanını milletini seven ve ülkesine sahip çıkan bireyler olarak yetiştiriyoruz.

Bu sorumluluğun bilinciyle ve Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimde heba edilecek tek bir birey dahi yoktur.” sözünün derin anlamını kavramış olarak bizler, öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak çok yönlü gelişimlerini arttıracak çalışmalara yer veriyor, sürekli yenilenen dünyanın, teknolojinin, eğitim sisteminin ve çevre koşullarının ışığında çalışmalarımızı her gün daha da arttırmaya özen gösteriyoruz.

Isparta’mızda “Büyük Başarı Koleji” markası bir yandan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve büyük başarıları, bir yandan da yaşamda iz bırakan binlerce mezunumuzun çalışmaları ile sıklıkla ve itibarla anılmaktadır. Birçok birey gibi 2000 yılında lise son sınıfta öğrencisi olduğum bu saygın ismi gururla taşıyan bir eğitim neferi olarak öğretmeni, öğrencisi, velisi, mezunu ve çalışanları ile güçlü Büyük Başarı Koleji Ailesi’nin her ferdine kattıkları değerler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Saygılarımla.

BÜYÜK BAŞARI'LI MÜHENDİSDOKTORAVUKATÖĞRETMEN YETİŞİYOR.