Büyük Başarı Koleji

Üniversiteye hazırlık eğitimi veren kurslara talep özellikle 1970’ li yıllardan başlayarak günümüze kadar gelmiş ve günümüzde de artarak devam etmektedir. Büyük Başarı Eğitim Kurumları 1987 yılında kurucumuz matematik öğretmeni ve aynı zamanda inşaat mühendisi olan rahmetli Ertuğrul AKÇİL tarafından kurularak ilk şubesini; üniversite hazırlık, Anadolu ve Fen Liselerine hazırlık kursu olarak Isparta merkez Mimar Sinan Camisi yanında açmıştır. 1994 yılında Mimar Sinan Caddesi Şekerbank üstünde Anadolu ve fen liselerine hazırlık kursları binası 2.şube olarak hizmete başlamıştır.

Büyük Başarı Eğitim Kurumları, gösterilen güven ve teveccühe paralel olarak büyümeye devam etmiştir. 1997 yılında Eğirdir şubesi, 2001 yılında ise Yalvaç Büyük Başarı şubeleri eğitim hayatına başlayarak şube sayısı 4’e çıkarılmıştır. Gençliğini, gençlere feda ettiğini ve etmeye devam edeceğini her fırsatta tekrarlayan Kurucumuz Ertuğrul Akçil 2003 yılında ani bir kalp krizi ile vefat ettiğinde arkasında koca bir eğitim çınarını bizlere miras bırakmıştır. Küçüklüğünden beri dershanelerin içinde büyümüş 1999 yılında babasının yanında kendi tabiri ile “çırak” olarak sektöre başlayan büyük oğlu İsmail AKÇİL kurumların başına geçmek zorunda kalmıştır.

Ertuğrul Hocamıza ve kuruma gönülden bağlı olan o dönemin şube müdürleri, öğretmenleri ve idari personelin üstün gayreti ve Kurucumuz İsmail Akçil’in liderliğiyle Büyük Başarı Bayrağı göklerde dalgalanmaya devam etmiştir, Allah’ın izniyle dalgalanmaya da devam edecektir. Birçok başarıya devlet okullarında imza atmış Ertuğrul hocamızın kayınbiraderi, kurucularımızın dayıları İbrahim NEMLİ 2005 yılında Genel Müdür olarak göreve başlamıştır. Son olarak 2006 yılında Isparta merkezde şube sayısı 3’e çıkarılarak ERTUĞRULBEY şubesi açılmış 5 şubesi ile birçok başarıya imza atılmış, binlerce öğrenci uzun yıllar hedefledikleri liselere ve üniversitelere yerleşmiştir.

Dershanelerin devletçe kapatılarak okula dönüşüm süreci gündeme geldikten sonra 2015-2016 Eğitim öğretim yılında merkezde bir Ortaokul, bir Temel Lise, Eğirdir’de Ortaokul, Yalvaç’ta ise Kurs merkezine dönüşüm yapılarak eğitim öğretime devam edilmiştir.

Isparta merkezde ortaokul olarak hizmet vermekte olan şubemiz; 1 yıl sonra kurumsal bir kolej yatırımına yarı hisse ile ortak olunarak onun bünyesine katılmış; toplamda 1440 kontenjan ile Isparta merkezde Ana sınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesinden oluşan güzel bir eğitim kampüsü ilimize kazandırılmıştır.

Eğirdir ve Isparta merkezde 4 yıl okul olarak eğitime devam eden Büyük Başarı, dönüşüm sürecinin sona ermesi üzerine Rahmetli Kurucumuz Ertuğrul Akçil’in hedefi ve vasiyetine sadık kalınarak BÜYÜK BAŞARI Koleji ERTUĞRULBEY kampüsü 2019-2020 eğitim öğretim yılında mevcut kurumlarındaki özverili, başarılı yönetim ve öğretmen kadrosunu da taşıyarak eğitim öğretim hayatında kesintiye uğramadan büyük başarılara imza atmaya devam kararı almıştır.(16.09.2019)

BÜYÜK BAŞARI'LI MÜHENDİSDOKTORAVUKATÖĞRETMEN YETİŞİYOR.